Bosklassen 2016

Bosklassen 2016

donderdag 30 mei 2024

donderdag

 

We vertrokken met goede moed op dagtocht richting klein strand in Jabbeke.

Een 9 km stappen met een tussenstop voor een stukje fruit met een drankje.Tussendoor zongen we luidkeels, zo ging onze wandeltocht nog sneller en was het nog aangenamer om te stappen.


Bij aankomst mochten we ons zelfgemaakt broodje opeten.
Het was een superleuke dag vol plezier en verrassingen.Er was een verrassing. Reddingsvesten aan en allemaal samen op het leuke aquapark. Daarna nog een lekker ijsje en met de bus naar onze kampplaats.
Na onze daguitstap gingen we allemaal in de douche voor een verfrissingsmoment. Fris gewassen worden we richting de tuin gelokt door een welgekende geur. Onze magen beginnen te knorren als we ruiken dat de koks de barbecue aan hebben gestoken.

We konden genieten van verschillende soorten groenten en salades, nadien kunnen we ook buiten aanschuiven voor een keuze aan meerdere soorten vlees. Ook juf Isabel en ander juffen en meesters verrasten ons met een bezoekje aan onze bosklassen.Daarna was er nog tijd voor een feestje en werden we getrakteerd met chips en een frisdrankje. We starten het feestje samen met onze kampdans.

Later op de avond was het al tijd voor het laatste nummer, tijd om naar het kampvuur te gaan.

Het kampvuur was al aan het branden. We staarden in de vlammen of maakten een praatje met onze vrienden. We maakten het nog gezelliger met marshmallow op een stokje die we konden roosteren in het vuur. Onze laatste  avond allemaal samen gezellig afsluiten! Heerlijk toch.


Toen was het voor iedereen tijd om stil haar of zijn bed op te zoeken. Deze avond vielen we veel sneller in slaap dan de nacht voordien. Vorige kampnachten verliepen vaak wat slapelozer dan we durfden melden maar dit keer moeten we echt niets verbloemen: er werd geslapen, wat gesnurkt en wat gezweet,

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten